Hopp til hovedinnhold
NHN
Gå tilbake til Helsenorge

Helsenorge for kommuner

Det er flere tjenester på Helsenorge som kommuner kan ta i bruk for å kommunisere digitalt med innbyggere. Les mer om de ulike tjenestene vi tilbyr i boksene nedenfor, og bli med på det nasjonale tilbudet!

Verktøyformidleren

Verktøyformidleren er en nettløsning med eget brukergrensesnitt. Gjennom Verktøyformidleren kan helsepersonell i den offentlige helsetjenesten, som ledd i pasientbehandling, sende digitale helseverktøy til pasienter på en trygg og effektiv måte. Pasienten vil få varsel, informasjon og tilgang til verktøyet gjennom Helsenorge.

Verktøyene som kan sendes ut ligger i Verktøykatalogen. Det er en oversikt over selvstendige, kvalitetssikrede og godkjente Helseverktøy i Norge. Norsk helsenett er dataansvarlig for Verktøykatalogen på Helsenorge, men ikke for det enkelte verktøyet.Mer informasjon om hvordan verktøy blir en del av verktøykatalogen.

Verktøyformidleren er utviklet av Norsk helsenett og kan bli videreutviklet basert på behov og ønsker i sektoren etter hvert som bruken av den øker. Vi ser imidlertid for oss at helsepersonell på sikt bør kunne formidle digitale helseverktøy til pasientene sine gjennom sin primære arbeidsflate.Ta kontakt hvis du ønsker å få flere verktøy inn i katalogen eller har ønsker og behov utover det som finnes i dag.

Brukerveiledning for Verktøyformidleren

Fant du det du lette etter?