Hopp til hovedinnhold
NHN
Gå tilbake til Helsenorge

Profilhåndbok for Helsenorge

Se komplett profilhåndbok (pdf) med retningslinjer for avsenderidentitet, presentasjon og føringer for bruk av Helsenorges profilelementer, og andre nyttige ressurser og kontaktinformasjon.

Kun hovedlogo er tilgjengelig for nedlasting. Øvrige profilelementer kan ikke lastes ned, kopieres og benyttes uten Helsenorges samtykke. Kontakt oss gjerne for en prat hvis du har behov for å kommunisere om Helsenorge i dine egne kanaler og flater.

Logo

Det finnes flere ulike varianter av Helsenorges logo. Trykk på ønsket filformat for å laste ned hovedlogoen i sort og hvit (negativ) utgave. Se side 21-28 i profilhåndboken for riktig bruk av logoen.

Filformater for skjerm Filformater for trykk

PNG

SVG

AI

EPS

Navnet Helsenorge

Helsenorge er et sammensatt egenavn. Det skrives i ett, med stor forbokstav i første ledd av navnet - Helsenorge. Unntaket er å skrive helsenorge.no når det refereres konkret til webløsningen. Navnet Helsenorge skal ikke oversettes til andre språk eller målformer (nynorsk). Se side 6 i profilhåndboken for mer informasjon om navnet Helsenorge.

Artikkelbilder

Bilder som brukes i artikler og presentasjoner er kjøpt fra eksterne leverandører, og kan derfor ikke benyttes av andre til egne formål. Se side 53-56 i profilhåndboken for mer informasjon om artikkelbilder og bildestil.

Farger

Helsenorges fargepalett er delt inn i 3 fargegrupper, "Blueberry", "Cherry" og "Neutral", som karakteriserer uttrykket vårt og bidrar til å gjøre merkevaren gjenkjennelig på tvers av alle kanaler og flater. Se side 30-32 i profilhånboken for mer informasjon om fargene våre.

Typografi

Source Sans er Helsenorges profilfont. Den skal brukes i alt materiell på tvers av Helsenorges kanaler og flater. Hvis Source Sans ikke er tilgjengelig, brukes Arial. Se side 29 i profilhåndboken for mer informasjon om profilfontene våre.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om merkevaren Helsenorge, designprofilen vår, eller har ønsker og konkrete behov for å produsere Helsenorge profilartikler, trykksaker eller informasjon til bruk i digitale kanaler?

Fant du det du lette etter?