Hopp til hovedinnhold
NHN

Avdeling dokumentasjonsforvaltning er et stort arkivfaglig kompetansemiljø. Vi jobber kontinuerlig med forbedrings- og forenklingstiltak for å øke kvaliteten på tjenestene, sørge for riktig ressursbruk og gjøre det mulig å dele kompetanse og ressurser på tvers av virksomhetene i den statlige helseforvaltningen.

Avdeling dokumentasjonsforvaltning tilbyr flere tjenester som inngår i leveransen av basistjenester på området. Avdelingen utfører blant annet alle daglige driftsoppgaver knyttet til dokumentasjonsforvaltning. Avdelingen leverer tjenesten fysisk postmottak som består av kategorisering, skanning og tilgjengeliggjøring av den fysiske posten gjennom en sikker portal.

Vi leverer kompetanseheving i form av kursvirksomhet og utvikling av opplæringsmateriell, samt rådgivning og brukerstøtte.

Vi jobber også med videreutviklingstiltak som digitalisering og automatisering.

Virksomhetene i helseforvaltningen kan bestille valgfrie tilleggstjenester innen fagområdet dersom de trenger bistand utenfor basisleveransene. For spørsmål om tjenestene våre eller for bestilling av tilleggstjenester, kan vi kontaktes gjennom EVI.

For å lese utfyllende om tjenesteleveransen, se vår tjenestebeskrivelse for dokumentasjonsforvaltning.

Snarveier

Fant du det du lette etter?