Hopp til hovedinnhold
NHN
Gå tilbake til Video

Virtuelle møterom/ flerpartskonferanse

Virtuelle møterom/flerpartskonferanse brukes til pasientkonsultasjoner, møter og undervisning der flere kan delta fra ulike lokasjoner.

For å gjennomføre en videosamtale trenger du et virtuelt møterom, og alle deltakere kobler seg til det samme virtuelle møterommet.

I et virtuelt møterom skilles det mellom vert og gjest. En vert eier møterommet, og en gjest inviteres av verten. Dere har hver deres PIN-koder som skiller hvilke rettigheter dere har i møterommet.

Koble til et virtuelt møterom

Dere trenger kun et virtuelt møterom for å gjennomføre en samtale. Møtevert inviterer gjester som skal delta i en samtale til sitt virtuelle møterom og oppgir møteromsadressen.

Du kan koble deg til et virtuelt møterom via:

Ulike typer rom

Vi tilbyr flere typer virtuelle møterom. Hvilket rom du skal bestille avhenger blant annet av hvor mange deltakere du skal ha i samme møterom og hva du skal bruke det til.

Følgende gjelder for alle typer rom:

Kryptering Ende-til-ende-kryptering
Tidsbegrensning Ingen
Visning Mulig å endre oppsett på visning av deltakere
Presentasjon av filer Ja
Chat Ja, på bestilling.
PIN-kode Ja

Virtuelle møterom/flerpartskonferanse tilbys i HD (720p). HD er godt nok for de fleste. Dersom du ønsker bedre bildekvalitet har du mulighet til å velge full HD, dette leveres kun på sensitive rom.


Bestille et virtuelt møterom

Hvis du har tilgang som kundeadministrator for din virksomhet i videoportalen kan du opprette virtuelle møterom der. Les mer om videoportalen, tilgangsnivå og hvordan du får tilgang her.

Hvis du ikke har tilgang til videoportalen kan du bestille virtuelle møterom ved å sende en e-post til kundesenter@nhn.no med følgende opplysninger:

  • Ønsket type virtuelt møterom
  • Ønsket navn på møterom
  • Chat funksjon aktivert (ja/nei)
  • Organisasjonsnummer
  • E-post adresse
  • Mobilnummer
  • Avdeling eller kostnadssted (dersom det ønskes spesifisert på faktura)

For å bestille et virtuelt møterom må din virksomhet være medlem i Helsenettet. Les mer om medlemskap i Helsenettet her.

Merk at noen medlemmer har stordriftsfordel med egne avtaler på møteromstyper. Ønsker du å vite mer om stordriftsfordel? Ta kontakt med kundesenter@nhn.no..

Bindingstid

Det er tre måneder bindingstid på virtuelle møterom. Medlemmer som har stordriftsfordel har ett års bindingstid og tre måneders oppsigelsestid.

Spørsmål og svar