Hopp til hovedinnhold
NHN
Gå tilbake til Nyheter

Vi lanserer podkast

Sist oppdatert:

I dag, 15. januar, lanserer Norsk helsenett sin nye podkast, Protopia.

– Vår visjon er jo å knytte Helse-Norge sammen. I podkasten vår får du være med på innsiden og bli kjent med både utfordringer og løsninger i sektoren – og ikke minst folka som hver eneste dag jobber for å legge best mulig til rette for helsepersonell, innbyggere og næringsliv, sier leder for kommunikasjon og markedsføring i Norsk helsenett, Mette Valle Sannes.

Tema for første episode av vår podkast er plattform og økosystem, to sentrale begreper i digitalisering i dag. Vi har tatt en prat med Bendik Bygstad fra Universitetet i Oslo og Norges handelshøyskole. Bendik forsker på digitalisering av organisasjoner, både i privat og offentlig sektor. Han er opptatt av både IT-ledelse og infrastruktur i helsesektoren, og han er medlem av styret i Norsk helsenett.

Bilde av Mette Valle Sannes, leder for kommunikasjon og markedsføring i Norsk helsenett
– Vi har lyst å nå de som er interesserte i helse, teknologi og digitalisering,sier Mette Valle Sannes, leder for kommunikasjon og markedsføring i Norsk helsenett, og programleder av podkasten Protopia.

I podkasten vil du få vite mer om mange ulike tema knyttet til e-helsefeltet, som helse, poltikk og jus. Likevel er det teknologi og digitalisering i helsesektoren du kommer til å få høre mest om.

Norsk helsenett er IKT-selskap som leverer flere av de store tjenestene som mange kjenner til fra før, som Helsenorge, kjernejournal, e-resept og HelseCERT.

– Vi har lyst å nå de som er interesserte i helse, teknologi og digitalisering. Derfor vil det være mest teknologirelaterte samtaler i Protopia. I Norsk helsenett prøver vi å finne ut hvordan digitalisering kan bidra til å skape en bærekraftig helsetjeneste, og det håper vi å både kunne dele og lære mer om, sier Valle Sannes.