Hopp til hovedinnhold
NHN
Gå tilbake til Nyheter

Helsenorges nettbutikk

Visste du at Helsenorge har en egen nettbutikk med informasjons- og markedsmateriell om og fra Helsenorge? I nettbutikken vår kan du både bestille trykksaker og laste ned enkelte digitale informasjonsfilmer.

Hvem er nettbutikken for?

Alle som ønsker å informere pasienter og pårørende om innhold og tjenester på Helsenorge kan bestille informasjons- og markedsmateriell i nettbutikken vår. Produktene blir gjerne plassert på venterom og andre sosiale soner på sykehus, legekontor og helsestasjoner. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto i nettbutikken før du kan bestille. Etter produksjon sendes det du har bestilt til ønsket leveringsadresse.


Hvilket informasjons- og markedsmateriell finnes i nettbutikken?

I nettbutikken finner du plakater i ulike formater, brosjyrer og visittkort som beskriver ulike tjenester og tilbud på Helsenorge. Vi tilbyr også animert skjerminformasjon uten lyd som du kan laste ned gratis. Disse passer godt til store skjermer på venterom.


Jeg har egen avtale med trykkeri, hva gjør jeg?

Dersom du benytter egen leverandør for trykksaker, kan vi sende produksjonsklare filer fra nettbutikken direkte til ditt lokale trykkeri eller kopisted.


Hvilke språk finnes informasjons- og markedsmateriell på?

Alle trykksaker finnes på norsk bokmål. Enkelte produkter er også tilgjengelig på nynorsk, samisk og engelsk. Hvis du har behov for oversettelse, kan du ta kontakt med oss.


Vi jobber kontinuerlig med å utvide og forbedre sortimentet vårt, og tar gjerne imot innspill fra deg om informasjons- og markedsmateriell som burde finnes i nettbutikken vår. Det samme gjelder hvis du har behov for endringer på eksisterende materiell. Du kan ikke selv endre på produktene du finner i nettbutikken på noen måte.


Ta gjerne kontakt med oss via .


Er du fastlege, eller jobber ved et fastlegekontor? Last ned gratis skjerminformasjonen og bruk på ditt kontor: https://nhn.bsdigital.no/skjerminformasjon-fastlegekontor.html

Skjermbilde forside Helsenorge nettbutikk.png
Bilde: Norsk helsenett. Skjermbilde av forsiden av Helsenorges nettbutikk