Hopp til hovedinnhold
NHN

Domenetjenesten hos Norsk helsenett leverer administrasjon og forvaltning av medlemmenes .no-domenenavn som domeneforhandler (registrar).

Domenetjenesten hos Norsk helsenett leverer administrasjon og forvaltning av medlemmenes.no-domenenavn som domeneforhandler (registrar).Norsk helsenett tilbyr KUN domeneforvaltning for domener og tilbyr ikke webhotell, e-post, eller lagringstjenester knyttet til domene.

Dersom du benytter deg av domenetjenesten fra oss må domenet ditt også i utgangspunktet benytte våre navnetjenere.

Teknisk informasjon

Våre navnetjenere tilbyr Split DNS ved behov. Det vil si ulike sonefiler for klienter på internett og klienter i helsenettet. Norsk helsenett tilbyr ikke webhotell eller mulighet for lagring for de domenenavnene vi forvalter.

Forutsetninger

  • Gyldig medlemskap i Helsenettet.
  • Virksomheten må ha bruksretten til et .no-domenenavn og benytte Norsk helsenett som domeneforhandler. Om domenet allerede er registrert hos en annen domeneforhandler kan det overføres til oss.

Målgruppe

Spesialisthelsetjenesten og private helseaktører.

Sykehus, helseforetak og IKT-leverandører til helseforetak bes kontakte oss for egen dialog.

Bestilling

Lenker til bestilling av nytt domene eller flytting av et eksisterende finner du til høyre på denne siden siden (krever innlogging i ID-porten). Du vil få informasjon om anbefalte sikkerhetsfunksjoner for ditt domene når du oppretter eller flytter domenet til oss.

Per i dag har ikke Norsk Helsenett en portal for DNS kontrollpanel, men vi ser på muligheten for å få dette på plass.

Pris

Tjenesten er inkludert i medlemsavgift for administrasjon av opptil tre domenenavn. Ta kontakt med dersom foretaket har behov for forvaltning av et større antall domenenavn.

Fant du det du lette etter?