Hopp til hovedinnhold
NHN
Gå tilbake til Om oss

Velkommen til Samhandlingsdagen 7. mars 2023!

Norsk helsenett er nasjonal tjenesteleverandør av e-helseløsninger. Bli med å påvirke utviklingen av hvordan vi effektivt samler inn og deler helsedata i Norge!

Samhandlingsdagen er en arena for samarbeid på tvers i sektoren. En arena for dialog om hvordan vi i fellesskap skal lykkes med å etablere effektiv innsamling, deling og tilgjengeliggjøring av helsedata. Arrangementet er kostnadsfritt og inkluderer lunsj og pausemat.

Program

Del 1

Norsk helsenetts hovedoppdrag er å bidra til at Informasjonen om vår helse er lett tilgjengelig uavhengig av hvor vi mottar helsehjelp, gjennom å legge til rette for trygg samhandling mellom aktørene i helsesektoren. Målet er at informasjonen blir tilgjengelig for helsepersonell og innbyggere – når de trenger den. Enkelt kan vi si at Norsk helsenett legger til rette for trygge digitale tjenester – for helsepersonell, forskere, innbyggere, leverandører og ansatte i helseforvaltningen. Gjennom dette bidrar vi til en mer effektiv helsetjeneste og bedre pasientsikkerhet, som gjør at helsepersonell kan bruke mer tid på pasientbehandling

På Samhandlingsdagen presenterer Norsk helsenett hva vi har oppnådd sammen med sektoren, og hva som er utfordringer og mål fremover.


Del 2 – hovedprogram Open Space

Deltakerne deltar aktivt i dialogen gjennom bruken av konseptet Open Space, som legger til rette for å dele kunnskap, skape innovasjon, se muligheter og gode løsninger sammen.

Open Space betyr at deltakerne er med å bestemme innholdet og hva som skal være på programmet. Tema kan være nye innovative og tekniske muligheter, så vel som hva som er strategisk viktig for å lykkes med datadeling innen helsetjenester.

Forslag til tema som ønskes belyst, kan tas opp på selve arrangementsdagen eller i forkant på epost.

Les mer om Open Space på DFØ sine sider.


Program for Samhandlingsdagen

08.30 – 09.00 Registering og kaffeprat​

09.00 – 09.10 Velkommen ​

09.10 – 09.35 Hva har vi oppnådd sammen med sektoren, og hva er utfordringer og mål fremover – Odd Martin Solem, Direktør Samhandlingsplattform, Norsk helsenett​

Open Space

12.15 – 13.15 Lunsj​

Open Space


16.00 – 16.30 Oppsummering av dagen​

16.30 – 18.00 Mingling med mat


Påmelding: Arrangementet er fullt. Vi håper å se deg neste gang!

Har du spørsmål til Samhandlingsdagen 2023, kan du sende dette til


Arrangementsdato: 7. mars 2023
Tidspunkt: 08.30-18.00
Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
Arrangør: Norsk helsenett