Hopp til hovedinnhold
NHN

Er du student og nysgjerrig på arbeidslivet? Kickstart din karriere hos oss!

Oppgavesamarbeid

Med mange spennende arbeidsoppgaver følger det også mange muligheter for ulike temaer å skrive oppgave om. Vi ønsker at du skal få utrykke deg og skrive om det du interesserer deg for samtidig som det kan gi merverdi inn i fremtiden og gjøre en forskjell for Norsk helsenett og helsesektoren.

Er du gira på å både skrive oppgave og skape merverdi? Send en e-post til: så ser vi på mulighetene for oppgavesamarbeid.

Sommerjobb

En sommerjobb i Norsk helsenett gir deg muligheten til å smake på arbeidslivet og samtidig bygge erfaring. Hos oss får du møte hyggelige kolleger og andre studenter. Du vil få utfordringer og mange spennende og relevante arbeidsoppgaver.

Workation

Vi har i år ansatt 11 sommerstudenter gjennom et prosjekt som heter Workation. Til sammen 140 studenter har blitt ansatt, og disse studentene får tilbud om sosiale aktiviteter både i forkant og i løpet av sommeren. Målet for Workation er å gjøre det lettere for bedrifter å rekruttere studenter, og at studentene skal bli bedre kjent med Trondheim og skaffe seg et sosialt nettverk utover den bedriften de jobber i. Du kan lese mer på workationtrd.no

Vi skal også være med på dette prosjektet i sesong 2! Følg med på Workation sin nettside eller våre utlysninger. I tillegg har vi også studenter utenomWorkation, da vi har mange ulike seksjoner med ulike fagfelt kan mulighetene være mange for deg som student.

Bedriftspresentasjon- og arrangement

Vi arrangerer årlig bedriftspresentasjoner enten fysisk hos oss, digitalt eller på studiested. Hovedsakelig i Trondheim, Tromsø og Oslo. Dersom du er eller ditt fagmiljø er interessert i et samarbeid med oss, ta gjerne kontakt med oss på så vil du høre fra oss!