Hopp til hovedinnhold
NHN

Norsk Helsenett leverer drift og forvaltning av livsviktige tjenester for helse- og omsorgssektoren.

Sindre Solem, ansatt i Norsk helsenett

- Det er utrolig motiverende å se at uansett hvor du snur deg, så sitter noen av Norges skarpeste hoder på sitt fagfelt i nærheten.

Sindre Solem, løsningsarkitekt

Mange spennende arbeidsoppgaver

Norsk Helsenett har en av Norges største teknologiske driftsmiljøer med flere tusen servere og klienter. Vi har høy teknisk IT-kompetanse innen operativsystem, databaser, systemintegrasjoner, applikasjoner, skyløsninger, hybrid-drift, sikkerhetsprodukter og arbeidsflater. Vi har også høy kompetanse innen basis IT-infrastruktur som lagringsløsninger, backup, monitorering og overvåkning, lastbalansering og nettverkskomponenter. Vi jobber med å drifte og vedlikeholde disse systemene, samt sikre monitorering og utvikling i henhold til kundenes og markedets krav.

Hos oss bruker vi produkter fra kjente leverandører som blant andre Oracle, Microsoft, Red Hat Linux, Veritas, Citrix, HPe, Dell, Symantec, Splunk, Cisco, Arista, Hitachi, F5, Amazon og Google.

Mange hos oss har utdanning fra høyskole og universitet, andre har IKT-servicefag, mens andre igjen er selvlært eller har annen utdanning. Fellesnevneren er at alle bidrar til å levere høy oppetid og endringstakt i en kompleks IT-infrastruktur.