Gå til hovedinnhold

Karriere

Arbeidsplassen vår er preget av høy kompetanse med engasjerte team som bidrar til å videreutvikle den elektroniske samhandlingsarenaen sammen med aktørene i sektoren. Hovedfokuset er kvalitet og sikkerhet, slik at aktørene kan lykkes med sitt hovedmål; å bedre pasientbehandlingen. Hos oss har du mulighet til å jobbe med ny teknologi og drift, utvikling og forvaltning av store nasjonale tjenester.

Mange spennende arbeidsområder

Norsk Helsenett er en av de mest spennende IT-bedriftene i Norge. Vi er en organisasjon med stor bredde, og jobber i praksis med alle teknologier innen IT. Hos oss jobber det blant annet ingeniører, utviklere, analytikere, kunderådgivere og prosjektledere.

Vi har et attraktivt fagmiljø med flinke folk som brenner for jobben sin. Våre medarbeiderundersøkelser viser at vi har et godt arbeidsmiljø med kolleger som støtter og hjelper hverandre. Ansatte sier at de motiveres av samfunnsoppdraget til Norsk Helsenett og de er stolte av å jobbe her.

Her presenterer vi noe av det vi jobber med:

Solid drift

Norsk Helsenett leverer drift og forvaltning av livsviktige tjenester for helse- og omsorgssektoren.
Les mer om drift i NHN.

Utfordrende programmering

Norsk Helsenett utvikler tjenester som blant annet sørger for at riktig helsepersonell får korrekt pasientinformasjon når og hvor de trenger det.
Les mer om systemutvikling i NHN.

Sikkerhet i sentrum

Vårt sikkerhetsmiljø er et av landets fremste innenfor sitt område og driver blant annet med inntrengingstesting, sårbarhetsskanning, monitorering og mye mye mer.
Les mer om sikkerhet i NHN.

Kunden i fokus

Vi leverer IT-brukerstøtte til etatene som ligger direkte under Helse- og omsorgsdepartementet og til medlemmene av Helsenettet.
Les mer om brukerstøtte i NHN.

Varierte prosjekter

Vi har et bredt spekter av prosjekter, med teknologi som fellesnevner. Som prosjektleder hos oss får du lede prosjekter innen blant annet organisasjonsutvikling, oppgradering av teknisk infrastruktur og utvikling av nye tjenester.
Les mer om prosjekter i NHN.

På innsiden av Norsk helsenett

Nysgjerrig på hvorfor vi er så glad i jobben vår? Noen av oss setter ord på det i denne filmen.

Se film med noen av våre ansatte.

Vi ønsker oss mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.

Ledige stillinger

Tips til jobbsøkere

Besøk oss på LinkedIn