Gå til hovedinnhold

Autolopia AS

Brevfabrikken er en programvare utviklet av Autolopia AS, et norskeid selskap. Programvaren gjør det mulig å sende fysiske brev direkte fra en PC via Internett eller Norsk Helsenett, og dermed sørge for at brukeren slipper all manuell håndtering av brevene (utskrift, bretting, konvoluttering, frankering og innlevering til Posten).

​​​Programvaren blir brukt til å sende timeinnkallinger, fakturaer og annen pasientkommunikasjon som brukeren i dag skriver ut og behandler manuelt.

Slik fungerer Brevfabrikken fra brukerens ståsted

Etter installasjon av Brevfabrikken på brukerens pc vil en skriver med navnet «Brevfabrikken» være tilgjengelig i Windows. Ved utskrift til denne skriveren vil brukeren få opp en forhåndsvisning av det som er skrevet ut til denne skriveren, og hvordan dette vil se ut som et fysisk brev i en vinduskonvolutt. Muligheten for profilering er ivaretatt ved at brukeren kan velge konvolutt med to vinduer, slik at avsenders logo vises i det ene vinduet. Brukeren har mulighet til å legge til eller fjerne sider i hvert enkelt brev. Når et brev er klart må brukeren merke brevet og velge «Godkjenn og Send». Brevet sendes da til produksjon og vil innleveres til Posten Norge samme dag. All produksjon i Brevfabrikken er i fargeutskrift.

Sikkerhet og integritet

Det er lagt stor vekt på sikkerhet og integritet gjennom hele produksjonsprosessen. Alle ledd i prosessen blir kontinuerlig overvåket og kontrollert. All fil-overføring og kommunikasjon blir sterkt kryptert.

Kom i gang med Brevfabrikken i dag!

Brukere kan i løpet av noen få minutter komme i gang med Brevfabrikken. Programvaren kan lastes ned fra våre internettsider, www.autolopia.no​. Programmet installeres og kjøres umiddelbart. Det er ingen oppstartkostnader eller bindingstid for bruk av Brevfabrikken. Kundene våre betaler kun for hvert produserte brev.